Paleodiety οι υποστηρικτές είναι πεπεισμένοι ότι η γεωργία ήταν η πρώτη αναχώρηση από υγιής, βέλτιστη για ανθρώπινη διατροφή.
Paleodiety οι υποστηρικτές είναι πεπεισμένοι ότι η γεωργία ήταν η πρώτη αναχώρηση από υγιής, βέλτιστη για ανθρώπινη διατροφή. Ωστόσο, Σύγχρονοι μελετητές θεωρούν, δεν είναι κατηγορηματικά ισχυρίζονται ότι τα σιτηρά, τα όσπρια και πατάτες είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία. Είναι λίγο κατώτερο από τα λαχανικά και τα φρούτα το περιεχόμενο των χρήσιμων ουσιών. Σχετικά με τους κινδύνους που μπορεί να μιλήσει μόνο όταν ανθρώπινη διατροφή αποτελείται εξ ολοκλήρου από υδατάνθρακες-δημητριακά, όσπρια, πατάτα- και περιέχει πολύ λίγα πρωτεΐνες και βιταμίνες.
Ένα παρόμοιο πρόβλημα δημιουργήθηκε στη Νεολιθική και με τα ζωικά προϊόντα. Κρέατος αγρίων ζώων περιέχει πολύ λίγο λίπος, εκτός από το φθινόπωρο. (Αλλά ακόμα και το φθινόπωρο αποθήκες λίπους δεν χρησιμοποιούνται πλήρως σε λιπαρά τρόφιμα ήταν απαραίτητη για σκοπούς φωτισμού και άλλων). Μετά τη μετακίνηση ζώων κρέας έγινε παχύτεροι, επειδή ζώα έχουν λάβει αρκετό φαγητό όλο το χρόνο. Προσαρμοσμένη βοοειδή σίτιση εμφανίστηκε πλεόνασμα σιτηρών, το οποίο είναι ένα καλό πράγμα, την ανάπτυξη και την περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλλά το περιεχόμενο θρεπτικών συστατικών σε κρέας μειώθηκε σταθερά. (Για παράδειγμα, καριμπού κρέας για 7 μήνες του έτους περιέχει μόνο 0,5% λίπος, ενώ το κρέας του Μοντέρνο Δεκτά περιέχει περίπου 30% λίπος). o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Επιπλέον, οι αρχαίοι κυνηγοί έφαγε όχι μόνο το κρέας, αλλά επίσης το ζώο μέσα (γλώσσα, συκώτι, καρδιά, πνεύμονες, μυελού των οστών), πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, χρήσιμα για τον εγκέφαλο. Και, φυσικά, κατά την Παλαιολιθική περίοδο δεν ήταν υιοθετημένη καπνού κρέας ή τηγανίστε? το μαγείρεμα ήταν ψήσιμο σε ένα ανοικτό φωτιά ή ξήρανση για μακροπρόθεσμη αποθήκευση. Δεν υπήρχε καμία λουκάνικο, μαργαρίνη, μαγιονέζα, αφαίρεση των οσμών έλαια και άλλες γαστρονομικές απολαύσεις με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες.
KorneplodyPosle εξημέρωση των αγελάδων και άλλων ζώων σχεδόν όλο το χρόνο ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάρει το γάλα, ενώ στην παλαιολιθική εποχή, γάλα ήταν προνόμιο των μωρών. (Από τον τρόπο, τα μωρά σε της «χρυσής ώρας» μητέρα θηλάσει μέχρι 2-3 χρόνια, σταδιακά εισάγοντας στερεές τροφές με τη μορφή perezhevannyh λαχανικά, φρούτα και κρέας. Έτσι, τα παιδιά που έλαβαν τροφίμων και poluobrabotannuju ήδη συνηθίσει να το ταχύτερο μοντέλο ενηλίκων τροφίμων.) Μετάβαση στο γάλα της αγελάδας και πρώιμη εγκατάλειψη του μητρικού γάλακτος σημαντικά αυξημένη θερμιδική πρόσληψη, αλλά μείωσε τον αριθμό των θρεπτικών ουσιών που πήρε τα παιδιά. Γάλα αγελάδας περιέχει λίγο Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και άλλες ουσίες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, επειδή μοσχάρι που δεν είναι το σημείο. Γεωργία και κτηνοτροφία, ιδιαίτερα σε εκείνες τις πρώτες μέρες, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και αριστερή μικρή ευκαιρία για συγκέντρωση και κυνηγιού, έτσι, ανθρώπινη διατροφή σταδιακά obednjalsja που οδήγησε στη θλιβερή κατάσταση της υγείας, το οποίο θα Τώρα παρατηρούν.
Μάζα OrehiSegodnja επιστροφή στην paleodiete δεν είναι δυνατή, επειδή τα σιτάρια, τα φασόλια και τα κατοικίδια ζώα έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της διατροφής μας. Παραίτηση από σιτάρι, ρύζι, σόγια, φακές, μοσχάρι και χοιρινό θα σήμαινε την πείνα για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης.
Ένα παρόμοιο πρόβλημα δημιουργήθηκε στη Νεολιθική και με τα ζωικά προϊόντα. Κρέατος αγρίων ζώων περιέχει πολύ λίγο λίπος, εκτός από το φθινόπωρο. (Αλλά ακόμα και το φθινόπωρο αποθήκες λίπους δεν χρησιμοποιούνται πλήρως σε λιπαρά τρόφιμα ήταν απαραίτητη για σκοπούς φωτισμού και άλλων). Μετά τη μετακίνηση ζώων κρέας έγινε παχύτεροι, επειδή ζώα έχουν λάβει αρκετό φαγητό όλο το χρόνο. Προσαρμοσμένη βοοειδή σίτιση εμφανίστηκε πλεόνασμα σιτηρών, το οποίο είναι ένα καλό πράγμα, την ανάπτυξη και την περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλλά το περιεχόμενο θρεπτικών συστατικών σε κρέας μειώθηκε σταθερά. (Για παράδειγμα, καριμπού κρέας για 7 μήνες του έτους περιέχει μόνο 0,5% λίπος, ενώ το κρέας του Μοντέρνο Δεκτά περιέχει περίπου 30% λίπος). o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Επιπλέον, οι αρχαίοι κυνηγοί έφαγε όχι μόνο το κρέας, αλλά επίσης το ζώο μέσα (γλώσσα, συκώτι, καρδιά, πνεύμονες, μυελού των οστών), πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, χρήσιμα για τον εγκέφαλο. Και, φυσικά, κατά την Παλαιολιθική περίοδο δεν ήταν υιοθετημένη καπνού κρέας ή τηγανίστε? το μαγείρεμα ήταν ψήσιμο σε ένα ανοικτό φωτιά ή ξήρανση για μακροπρόθεσμη αποθήκευση. Δεν υπήρχε καμία λουκάνικο, μαργαρίνη, μαγιονέζα, αφαίρεση των οσμών έλαια και άλλες γαστρονομικές απολαύσεις με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες.
KorneplodyPosle εξημέρωση των αγελάδων και άλλων ζώων σχεδόν όλο το χρόνο ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάρει το γάλα, ενώ στην παλαιολιθική εποχή, γάλα ήταν προνόμιο των μωρών. (Από τον τρόπο, τα μωρά σε της «χρυσής ώρας» μητέρα θηλάσει μέχρι 2-3 χρόνια, σταδιακά εισάγοντας στερεές τροφές με τη μορφή perezhevannyh λαχανικά, φρούτα και κρέας. Έτσι, τα παιδιά που έλαβαν τροφίμων και poluobrabotannuju ήδη συνηθίσει να το ταχύτερο μοντέλο ενηλίκων τροφίμων.) Μετάβαση στο γάλα της αγελάδας και πρώιμη εγκατάλειψη του μητρικού γάλακτος σημαντικά αυξημένη θερμιδική πρόσληψη, αλλά μείωσε τον αριθμό των θρεπτικών ουσιών που πήρε τα παιδιά. Γάλα αγελάδας περιέχει λίγο Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και άλλες ουσίες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, επειδή μοσχάρι που δεν είναι το σημείο. Γεωργία και κτηνοτροφία, ιδιαίτερα σε εκείνες τις πρώτες μέρες, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και αριστερή μικρή ευκαιρία για συγκέντρωση και κυνηγιού, έτσι, ανθρώπινη διατροφή σταδιακά obednjalsja που οδήγησε στη θλιβερή κατάσταση της υγείας, το οποίο θα Τώρα παρατηρούν.
Μάζα OrehiSegodnja επιστροφή στην paleodiete δεν είναι δυνατή, επειδή τα σιτάρια, τα φασόλια και τα κατοικίδια ζώα έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της διατροφής μας. Παραίτηση από σιτάρι, ρύζι, σόγια, φακές, μοσχάρι και χοιρινό θα σήμαινε την πείνα για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου