Paleodieta εξηγεί η βλάβη αυτών των προϊόντων, έτσι ώστε μπήκαν την ανθρώπινη διατροφή στην Νεολιθική μόνο περίπου 10 000 χρόνια πριν είναι πολύ μικρή από τα πρότυπα της η χρονική εξέλιξη (περίπου 500 γενεές) να προσαρμοστεί πλήρως για τα νέα τρόφιμα. Καθώς αυτά τα προϊόντα δεν είναι μόνο βρώσιμα, αλλά επίσης τοξικό. Απαιτεί σκληρή δουλειά και αρκετά μακρά γαστρονομική επεξεργασίας για να cook χυλό, τηγανιτές πατάτες ή ψωμί. Αυτό ήταν μόνο δυνατό με τη μετάβαση σε πάγια Γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Αντί να κυνηγήσουν και να συλλέγουν τα άγρια φυτά, ο άνθρωπος άρχισε να παχύνουν ζώα και καλλιεργούνται σιτηρά, πατάτες, καλαμπόκι και φασόλια. Το νέο εξάγεται ένα βαρύ σκληρό φαγητό αποτελούνταν κυρίως από υδατάνθρακες. Αυτή ήταν πολύ kalorijnee τα δώρα της φύσης, ωστόσο, σημαντικά κατώτερα λαχανικά και τα φρούτα το περιεχόμενο των φυτικές ίνες, βιταμίνες (α, β, γ) και μέταλλα (σίδηρο, κάλιο, μαγγάνιο, χαλκό, φώσφορο). o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
Επιπλέον, σύνθετους υδατάνθρακες, κυρίως ζάχαρης και αμύλων, που είναι πλούσια με πατάτες, φασόλια και πολλά δημητριακά έχουν την ιδιότητα να αυξήσει δραματικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, που διαχρονικά οδηγεί σε υπερβολικό βάρος, υψηλή πίεση και ένα σωρό τυπικές ασθένειες του πολιτισμού. Υδατανθράκων που περιέχονται σε λαχανικά και φρούτα, δεν έχουν μια τέτοια ιδιοκτησία. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό: φρούτα και λαχανικά μπορούν να καταναλωθούν γρήγορα, αλλά δεν μπορεί να είναι pereest, όπως το στομάχι δεν θα κρατήσει πολύ ινών. Υδατάνθρακες και τα λίπη καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο στομάχι, έτσι αίσθημα κορεσμού φυσική μπορεί να έρθει πάρα πολύ αργά.
Λαχανικά και fruktyDrugaja, ελάχιστα γνωστό χαρακτηριστικό του δημητριακά και όσπρια-περιεχόμενο των τοξινών. Όσον αφορά την εξέλιξη, το raison d ' être του όλα τα ζώα και τα φυτά είναι να διαδώσει όσο γίνεται περισσότερο. Ως εκ τούτου, δημητριακά και όσπρια περιέχουν τοξίνες (αναστολείς ενζύμων) που τα καθιστούν ακατάλληλα προς βρώση ή ακόμα και δηλητηριώδη για πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Πράγματι, αν Apple «κερδοφόρα» για να φαγωθούν, γιατί οι σπόροι θα πέσει στη θέση του άλλου και εκεί είναι φυτρωμένα, σιτηρά και τα όσπρια «υπάρχει ενδιαφέρον» ανθρώπινα τρόφιμα εφοδιασμού. Αλλά ο άνθρωπος-ζώο λογική, είναι σε θέση να μετατρέψει τα βρώσιμα σπόροι σε νόστιμο porridges και άλλων προϊόντων χρησιμοποιώντας φωτιά και απλό μαγειρικές τεχνικές. Η καλλιέργεια των σιτηρών και των οσπρίων είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη της κοινωνίας, γιατί φάνηκε αρκετά προϊόντα για να θρέψουν πολλούς απογόνους. Χάρη στη γεωργία πλεονάσματα τροφίμων, εμφανίστηκε και έκανε δυνατή την κατανομή της εργασίας, καθώς και τη διαίρεση της κοινωνίας σε τάξεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Λαχανικά και fruktyDrugaja, ελάχιστα γνωστό χαρακτηριστικό του δημητριακά και όσπρια-περιεχόμενο των τοξινών. Όσον αφορά την εξέλιξη, το raison d ' être του όλα τα ζώα και τα φυτά είναι να διαδώσει όσο γίνεται περισσότερο. Ως εκ τούτου, δημητριακά και όσπρια περιέχουν τοξίνες (αναστολείς ενζύμων) που τα καθιστούν ακατάλληλα προς βρώση ή ακόμα και δηλητηριώδη για πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Πράγματι, αν Apple «κερδοφόρα» για να φαγωθούν, γιατί οι σπόροι θα πέσει στη θέση του άλλου και εκεί είναι φυτρωμένα, σιτηρά και τα όσπρια «υπάρχει ενδιαφέρον» ανθρώπινα τρόφιμα εφοδιασμού. Αλλά ο άνθρωπος-ζώο λογική, είναι σε θέση να μετατρέψει τα βρώσιμα σπόροι σε νόστιμο porridges και άλλων προϊόντων χρησιμοποιώντας φωτιά και απλό μαγειρικές τεχνικές. Η καλλιέργεια των σιτηρών και των οσπρίων είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη της κοινωνίας, γιατί φάνηκε αρκετά προϊόντα για να θρέψουν πολλούς απογόνους. Χάρη στη γεωργία πλεονάσματα τροφίμων, εμφανίστηκε και έκανε δυνατή την κατανομή της εργασίας, καθώς και τη διαίρεση της κοινωνίας σε τάξεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου